Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan


Zeya Chemical (Haimen) Co, Ltd

ZEYACHEM yaiku produsen pigmen organik sing bermutu, CORIMAX® pigmen organik berkualitas minangka merek dagang kadhaptar saka Zeya Chemicals (Haimen) Co, Ltd. Kita ISO9001 lan ISO14001 disertifikasi.

CORIMAX® pigmen organik sing bermutu kanggo aplikasi Coatings, Plastics lan Inks.

Peralatan lab majeng ngidini kita nyoba produk ing macem-macem aplikasi sadurunge kiriman kiriman kanggo njamin kualitas konsumen konsumen.

Kita ngerti pentinge kiriman ing wektu kanggo para pelanggan, kita ngetrapake sistem logistik paling anyar supaya para pelanggan bisa nampa produk kasebut kanthi tepat lan pas wektune.

Kabeh sing ditawakake luwih saka produk, misi tim kanggo nyedhiyakake kualitas konsentrasi, solusi warna buntut buntut sing larang regane kanggo mupangat para pelanggan lan nggawe kabeh pihak sing melu menang bebarengan.

Pabrik Pabrik


Ing kene sampeyan bakal nemokake kesan situs manufaktur. Kabeh situs manufaktur netepi standar keamanan internasional lan lingkungan sing paling dhuwur.

Distribusi


distribusi

Jeneng perusahaan: Zeya Chemical BV
Alamat perusahaan: Kerkenbos 1020B, 6546BA Nijmegen.

Jeneng perusahaan: Zeya Chemical (Haimen) Co, Ltd
Alamat perusahaan: No.279 West Hohi RD., Haimen 226100, Jiangsu, PRChina