Kita Kaya Penawaran Solusi Warna Kita Kaya Penawaran Solusi Warna Kita Kaya Penawaran Solusi Warna
Kita Kaya Penawaran Solusi Warna
Kita Kaya Penawaran Solusi Warna
Kita Kaya Penawaran Solusi Warna

Pigmen organik kualitas mfg

Cairan gedhe, gloss dhuwur lan strengt lan cepet cepet migrasi.
Cepet cepet kanggo cahya lan cuaca, cepet banget kanggo getihen lan apik cepet kanggo nglukis.
Panyebaran sing luar biasa, migrasi cepet lan stabilitas panas sing apik ...

Sugeng Rawuh Kimia Zeya

ZEYACHEM yaiku produsen pigmen organik berkualitas, CORIMAX® pigmen organik kualitas minangka merek dagang kadhaptar saka Zeya Chemicals (Haimen) Co., Ltd., kita sertifikat ISO9001 lan ISO14001. CORIMAKS® pigmen organik kualitas kanggo aplikasi Coatings, Plastik lan Inks. Peralatan lab canggih ngidini kita nyoba produk kita ing macem-macem aplikasi sadurunge pangiriman kanggo njamin kualitas konsistensi pelanggan. lan pas wektune. Kabeh sing ditawakake luwih akeh tinimbang produk, misi tim kita yaiku nyedhiyakake kualitas konsistensi sing dhuwur, solusi warna sing digawe kanthi biaya sing efektif kanggo entuk manfaat saka para pelanggan lan nggawe kabeh pihak sing melu menang bebarengan.

Warta Paling Anyar

10 Nov 2019
Aplikasi pigmen organik ing plastik lan resin

Resin lan plastik sintetik wis dadi sektor industri sing penting, nyedhiyakake macem-macem serat sintetik, produk industri ringan lan bahan fungsional khusus. Kanthi pangembangan resin sintetik, plastik lan industri serat sintetis, panjaluk warna bisa nambah taun

Waca liyane
10 Nov 2019
Aplikasi pigmen organik ing industri lapisan

Bagean pigmen organik sing digunakake ing industri lapisan wis meningkat. Saiki, udakara 26% pigmen lapisan digunakake. Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan industri lapisan China, lapisan anyar terus dikembangake, lan

Waca liyane
10 Nov 2019
Aplikasi pigmen organik ing inks

Siji: Pambuka Kanthi munculna lan pangembangan tinta. Industri pigmen - utamane industri pigmen organik - wis akeh banget. Saiki, macem-macem jinis mangsi sing digunakake yaiku: tinta percetakan offset, tinta grav, tinta pengubaran sinar ultraviolet, flexo

Waca liyane