Kita Kaya Penawaran Solusi Warna Kita Kaya Penawaran Solusi Warna Kita Kaya Penawaran Solusi Warna
Kita Kaya Penawaran Solusi Warna
Kita Kaya Penawaran Solusi Warna
Kita Kaya Penawaran Solusi Warna

Pigmen organik kualitas mfg

Cairan gedhe, gloss dhuwur lan strengt lan cepet cepet migrasi.
Cepet cepet kanggo cahya lan cuaca, cepet banget kanggo getihen lan apik cepet kanggo nglukis.
Panyebaran sing luar biasa, migrasi cepet lan stabilitas panas sing apik ...
Babagan awake dhewe

Sugeng Rawuh Kimia Zeya

ZEYACHEM yaiku produsen pigmen organik berkualitas, CORIMAX® pigmen organik berkualitas minangka merek dagang kadhaptar saka Zeya Chemical (Haimen) Co, Ltd., kita padha sertifikasi ISO9001 lan ISO14001.
CORIMAX® pigmen organik sing bermutu kanggo aplikasi Coatings, Plastics lan Inks.
Peralatan lab majeng ngidini kita nyoba produk ing macem-macem aplikasi sadurunge kiriman kiriman kanggo njamin kualitas konsumen konsumen.
Kita ngerti pentinge kiriman ing wektu kanggo para pelanggan, kita ngetrapake sistem logistik paling anyar supaya para pelanggan bisa nampa produk kasebut kanthi tepat lan pas wektune.
Kabeh sing ditawakake luwih saka produk, misi tim kanggo nyedhiyakake kualitas konsentrasi, solusi warna buntut buntut sing larang regane kanggo mupangat para pelanggan lan nggawe kabeh pihak sing melu menang bebarengan.

Warta Paling Anyar

10 Nov 2019
Aplikasi pigmen organik ing plastik lan resin

Resin lan plastik sintetik wis dadi sektor industri sing penting, nyedhiyakake macem-macem serat sintetik, produk industri ringan lan bahan fungsional khusus. Kanthi pangembangan resin sintetik, plastik lan industri serat sintetis, panjaluk warna bisa nambah taun

Waca liyane
10 Nov 2019
Aplikasi pigmen organik ing industri lapisan

Bagean pigmen organik sing digunakake ing industri lapisan wis meningkat. Saiki, udakara 26% pigmen lapisan digunakake. Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan industri lapisan China, lapisan anyar terus dikembangake, lan

Waca liyane
10 Nov 2019
Aplikasi pigmen organik ing inks

Siji: Pambuka Kanthi munculna lan pangembangan tinta. Industri pigmen - utamane industri pigmen organik - wis akeh banget. Saiki, macem-macem jinis mangsi sing digunakake yaiku: tinta percetakan offset, tinta grav, tinta pengubaran sinar ultraviolet, flexo

Waca liyane