Pigmen Abang 122-Corimax Red 122D

Pigmen Red 122 minangka napthol abang sing jero karo cahya sing apik banget sanajan sing ana ing warna medium. Pigmen Red 122 kaya sensitif mekar ing konsentrasi banget sithik.

Parameter teknis pigmen abang 122

Indeks Warna No.Pigmen Abang 122
Jeneng produkCorimax Red 122D
Kategori produkPigmen organik, pigmen abang
Nomer CAS16043-40-6/980-26-7
Nomer EU213-561-3
Kulawarga KimiaQuinacridone
Bobot molekuler340.37
Formula MolekulerC22H16N2O2
Nilai PH7.0-8.0
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%40-50
Cepet Cepet (lapisan)7-8
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik) 7-8
Ketahanan Kalor (plastik)280
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Werna pigmen Red 122
Distribusi Hue

Fitur: Corimax Red 122D pigmen abang sing kuning lan dhuwur karo properti cepet.
Aplikasi: Disaranake kanggo cat otomotif, lapisan arsitektur, lapisan coil, lapisan industri, lapisan wêdakakêna, pasta percetakan, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks nutup kerugian, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.

Pigmen Red 122 utamane disaranake kanggo sistem adhedhasar banyu lan sistem basis pelarut ora aromatik. Rekomendasi tambahan kalebu inset offset, inks packaging lan inks flexo. Panggunaan liyane kalebu emulsi interior lan cat masonry, lapisan kertas lan kertas, percetakan tekstil, reregetan kayu, lan warna warna seniman kayata inks pen pen tip-pigmen, watercolors lan polen berwarna.

TDS (pigmen Red 122) MSDS (pigmen Red 122D)

Informasi sing gegandhengan

Pigmen Red 122 minangka cahya biru sing padhang banget karo lampu warna sing cedhak karo magenta. Pelbagai pigmen turunan quinacridone nduweni resistensi migrasi sing apik, stabilitas termal sing luar biasa, lan menehi cahya biru utawa cahya biru murni. Wilayah permukaan Hostaprint Pink E yaiku 70m2 / g, lan area permukaan khusus Hostaprint Pink E Tran 100m2 / g. Digunakake utamane ing lapisan kemasan otomotif kanthi dhuwur, nyithak lan plastik, dicampur karo oranye kromoldenum kanggo lapisan njaba lan lapisan wêdakakêna; digunakake ing PS, pewarnaan ABS, uga digunakake ing pewarnaan pulp polipropilena lan poliester, resistensi panas 280 ℃; Sawetara bisa nganti 450 ℃, digunakake kanggo inks percetakan kanthi dhuwur lan inks plastik bungkus laminated plastik, duwe resistensi disterisasi sing apik. Dianggo: Digunakake utamane kanggo plastik, resins, rubbers, cat, inks, resin plastik kelas dhuwur, cetakan cet, lan warna produk plastik alus.

Struktur molekuler:

Kinerja: Werna warna sing cerah, kekuatan sing kuat, tahan panas, resistensi cahya sing apik, resistensi pelarut, ora ana migrasi.

Video: