Pigmen kuning 3-Corimax Kuning10G

Parameter teknis pigmen kuning 3

Indeks Warna No.Pigmen kuning 3
Jeneng produkCorimax Kuning10G
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS6486-23-3
Nomer EU229-355-1
Kulawarga KimiaMono azo
Bobot molekuler395.20
Formula MolekulerC16H12CI2N4O4
Nilai PH6.0-7.0
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%25-35
Cepet Cepet (lapisan)6-7
Ketahanan Kalor (lapisan)140
Resistensi banyu4
Resistensi Minyak4
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Distribusi Hue

Aplikasi:
Disaranake kanggo cat industri.
Disaranake arupa arsitektur, inks nutup, banyu adhedhasar inks.


Informasi sing gegandhengan

Pigmen Kuning 3 Informasi dhasar :

Jeneng Cina: Pigmen Kuning 3
Sinonim Cina: Sun tahan kuning 10g; pigmen kuning 3; 2 - [(4-chloro-2-nitrophenyl) azo] - N - (2-klorophenyl) - 3-oxo-butylamide; pigmen kuning 3; pigmen kuning 3 [CI 11710]; 1002 Hansha kuning 10g
CBNumber: CB5304055
Formula molekuler: c16h12cl2n4o4
Bobot molekular: 395.2
Lampu utawa warna cahya: ijo sing cerah, kuning
Kapadhetan / (g / cm3): 1,6
Kapadhetan akeh / (LB / gal): 10.4-13.7
Titik leleh / ℃: 235, 254
Ukuran partikel ukuran / / M: 0.48-0.57
Bentuk partikel: rod
Wilayah permukaan khusus ((m2 / g): 6; 8-12
Nilai PH / (slurry 10%): 6.0-7.5 [1] penyerapan minyak / (g / 100g): 22-60
Daya serep: tembus
Werna ijo lan bubuk kuning cahya, warna sing cerah, titik lebur 258 ℃, 150 ℃ suwene 20 menit,
Sampeyan bisa larut ing etanol, aseton lan pelarut organik liyane nalika digawe panas, lan kuning nalika nemoni asam sulfat sing klempakan,
Ing asam nitrat sing klempakan, asam klorida klempakan lan ngencerke sodium hidroksida, warna ora owah, lan srengenge lan panas tahan.
Kapadhetan relatif: 1.49g / cm3

Struktur molekuler: