Pigmen kuning 180-Corimax Kuning HG

Parameter teknis pigmen kuning 180

Indeks Warna No.Pigmen kuning 180
Jeneng produkCorimax Kuning HG
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (lapisan)6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)7-8
Cepet Cepet (plastik)280
Werna
Pigmen-kuning-180-warna
Distribusi Hue

Aplikasi:Kekuwatan warna sing dhuwur.
Disaranake lapisan kemasan, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Bisa ditrapake kanggo lapisan arsitektur, lapisan coil, cat industri, pasta cetak, inks nutup.

TDS (pigmen kuning 180) —————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Pigmen kuning 180 warna kuning ijo sing wis dilebokake ing pasar ing taun-taun kepungkur, kanthi sudut warna 88,7 derajat (1 / 3S.D., HDPE), yaiku area permukaan spesifik PVF kuning HG yaiku 24m2 / g; cocog kanggo pewarna plastik, lan stabilitas tahan panas ing HDPE yaiku ing 290 ° C, pigmen padha karo cahya CI pigmen Kuning sing rada abang 181. Ora ngalami ubah bentuk dimensi lan luwih tahan cahya tinimbang sing terakhir (Cekap iku 6-7). Iki digunakake kanggo pewarnaan pulp polipropilena, lan ora digunakake ing PVC plastik. Migrasi, bisa uga digunakake kanggo pewarnaan ABS; Cocog kanggo inks percetakan kanthi dhuwur, kayata: cat logam kanthi pelarut lan banyu cetakan kemasan plastik, kanthi nyebarake lan stabilitas flokulasi.

aliases : 21290; CIPigment Kuning 180; PY180; Benzimidazolone HG Kuning; 2,2 '- [1,2-ethanediyl (ozo-2,1-phenyleneazo) bis [N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-oxo-Butanamide] ; pigmen kuning 180; cepet kuning hg; CI 21290; 2,2 '- [ethylenebis (oxyphenyl-2,1-eneazo)] bis [n- (2,3-dihydro-2-oxo-1h-benzimidazol-5-yl) -3-oxo-butanamide; 2,2 '- [ethylenebis (oxyphenyl-2,1-eneazo)] bis [N- (2,3-dihydro2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-oxobutyramide; PIGMENT BENZIMIDAZOLONE; 2,2'-ETHYLENEBIS (OXYPHENYL-2,1-ENEAZO) BISN- (2,3-DIHYDRO-2-OXO-1H-BENZIMIDAZOL-5-YL) -3-OXO-BUTANAMIDE; Pigmen kuning HG; Butanamide, 2,2-1,2-etanediylbis (oxy-2,1-phenyleneazobisN- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-oxo- BENZIMIDAZOLONE YELLOW HG; 2, 2 '- [1,2-etanediylbis (oxy-2,1-phenyleneazo)] bis [N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-oxoButanamide; 2,2 '- {etane-1,2-diylbis [oxybenzene-2,1-diyl (E) diazene-2,1-diyl]} bis [3-oxo-N- (2-oxo-2,3-dihydro-1H -benzimidazol-5-yl) butanamide]

Struktur molekuler:Struktur pigmen-Kuning-180-Molekular