Pigmen kuning 154-Corimax Kuning H3G

Parameter teknis pigmen kuning 154

Indeks Warna No.Pigmen kuning 154
Jeneng produkCorimax Kuning H3G
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS68134-22-5
Nomer EU268-734-6
Kulawarga KimiaBenzimidazolone
Bobot molekuler405.33
Formula MolekulerC18H14F3N5O3
Nilai PH7
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%45-55
Cepet Cepet (lapisan)7
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-154-warna
Distribusi Hue

Aplikasi:
Disaranake kanggo cat otomotif, lapisan arsitektur, lapisan coil, cat industri, lapisan wesi, pasta cetak, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Bisa digunakake ing inset offset.

TDS (pigmen kuning 154) —————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Kuning pigmen 154 menehi kuning cahya ijo, sudut pojok 95.1 derajat (1 / 3SD), nanging nuduhake cahya abang tinimbang CI Pigmen Kuning 175, Pigmen Kuning 151, lan cepet banget, kecepatan cuaca, lan ketahanan pelarut. Stabilitas termal, utamane digunakake ing lapisan kemul. Pigmen iki minangka salah sawijining jinis kuning sing paling cepet lan tahan cuaca. Apike banget kanggo cat hiasan logam lan lapisan otomotif (OEM). Rheologi sing apik ora mengaruhi gloss ing konsentrasi dhuwur; iku uga bisa digunakake kanggo pewarnaan produk plastik plastik PVC sing lembut lan kaku; resistensi panas ing HDPE yaiku 210 ℃ / 5min; Cocog kanggo inks percetakan sing mbutuhake cepet banget cahya (1 / 25SD sampel cahya cepet 6-7).

aliases : 11781; PY154; Benzimidazolone Kuning H3G; N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-oxo-2 - [(2-trifluoromethyl) phenyl] azo] -Butanamide; pigmen kuning 154; 3-oxo-N- (2-oxo-2,3-dihydro-1H-benzimidazol-5-yl) -2 - {(E) - [2- (trifluoromethyl) phenyl] diazenyl} butanamide.

Struktur molekuler:Struktur pigmen-Kuning-154-Molekular