Pigmen kuning 191-Corimax Kuning HGR

Parameter teknis pigmen kuning 191

Indeks Warna No.Pigmen kuning 191
Jeneng produkCorimax Kuning HGR
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS129423-54-7
Nomer EU403-530-4
Kulawarga KimiaMono azo
Bobot molekuler524.99
Formula MolekulerC17H13CIN4O7S2Ca
Nilai PH7.0
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%40
Cepet Cepet (lapisan)4-5
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)7
Ketahanan Kalor (plastik)300
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-191-warna
Distribusi Hue

Fitur: resistensi suhu dhuwur.
Aplikasi:
Disaranake kemul wedhi, PVC, karet, PS, PP, PE, inks pelarut.
Bisa ditrapake kanggo tinta, UV tinta.

TDS (pigmen kuning 191) —————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Pigmen kuning 191 mirip karo CI pigmen Kuning 83, kanthi kekuwatan warna kurang, nanging tahan panas banget. Ing poliethelin kapadhetan kanthi dhuwur (HDPE, ambane standar 1/3), resistensi panas yaiku 300 ° C, tanpa ubah bentuk dimensi, lan cepet cepet cahya (kelas 7-8); Rintangan migrasi banget ing PVC plastik; suhu suhu nganti 330 ℃ ing polycarbonate, lan resistensi pelarut organik. Digunakake utamane ing Amerika Serikat kanggo nggawe lapisan lalu lintas.

jeneng domain:-; CI pigmen Kuning 191; Pigmen sarwa kuning HGR; ci 18795; 4-Chloro-2 - [[4,5-dihydro-3-metil-5-oxo-1- (3-sulfophenyl) -1H-pyrazol-4-yl] azo] -5-methylbenzenesulfonic uyah kalsium asam (1: 1); PYRAZOLONE YELLOW HGR; Asam benzenesulfonik, uyah kalsium 4-chloro-2-4,5-dihydro-3-metil-5-oxo-1- (3-sulfophenyl) -1H-pyrazol-4-ylazo-5-metil, uyah kalsium (1: 1 ); Pigmen - pigmen Kuning 191; 4-Chloro-2- [5-hidroksi-3-metil-1- (3-sulfophe- nyl) pyrazol-4-ylazo] -5-methylbenzene asam sulfonat, uyah kalsium.

Struktur molekuler:Struktur pigmen-Kuning-191-Molekular