Oranye pigmen 34-Corimax Orange RL70

Parameter teknis jeruk pigmen 34

Indeks Warna No.Oranye pigmen 34
Jeneng produkCorimax Orange RL70
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (lapisan)6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)5-6
Ketahanan Kalor (plastik)200
Werna
Pigmen-oranye-34-warna
Distribusi Hue

Fitur: Daya sing ndhelikake dhuwur.

Aplikasi:

Disaranake kanggo arsitektur kemul, lapisan industri, lapisan bubuk.

TDS (pigmen-oranye-34) MSDS (pigmen-oranye-34)

Informasi sing gegandhengan

Jeneng pigmen: cisegment orange 34 (po34)
Alias: jeruk benzidine; YONGGU oranye RL; jeruk diarylide; permanen oranye RL 70
Jeneng kimia: 4,4 '- [[3,3' - dichloro (1,1 '- biphenyl) - 4,4' - diyl] bis (azo)] bis [2,4-dihydro-5-metil-2 - (4-metil) - Formula molekular 3h-pyrazol-3-one: c34h28cl2n8o2
Bobot molekuler: 651.60
CAS Ora: 15793-72-4

Struktur molekuler:

Properti fisik lan kimia: kelarutan: warna utawa cahya warna: Kapadhetan relatif oranye padhang abang ringan: 1.30-1.40 kepadatan pukulan / (LB / gal): Titik lebur 11.0-11.6 / ℃: 320-350 ukuran partikel rata-rata / μ M: 0.09 wangun partikel: kubus permukaan spesial / (m2 / g): 66 (f2g) nilai pH / (slurry 10%): 4.8-6.5 penyerapan minyak / (g / 100g): 43-79 daya ndhelikake: translucent / transparan
Aplikasi produk: ana 54 jinis merek formulasi komersial pigmen, menehi oranye cahya kuning murni, daya pewarnaan dhuwur, transparan (75m2 / g) lan ora transparan (15m2 / g). Ing antawisipun, area lumahing spesifik YONGGU oranye RL01 yaiku 49m2 / g, lan rl70 yaiku 24m2 / g. ing ambane padha, sampel cetak macem-macem iki luwih entheng tinimbang CI pigmen CI 13 (tingkat sing luwih dhuwur). Digunakake utamane kanggo nyithak tinta kemasan lan percetakan lapisan kanthi cepet saka kelas 5-6 (1 / 3SD) lan tahan garing; digunakake kanggo PVC alus lan polyolefin (200 ℃); nduweni cahya lan iklim sing apik ing lapisan, lan bentuk dosis sing ndhelikake dhuwur nduweni cairan sing apik banget; lan bisa ngganti molybdenum abang ing mesin pertanian lan lapisan bangunan.

Prinsip sintesis: ngantem 3,3 '- dichlorobenzidine (DCB) kanthi asam hidroklorik lan banyu, nambah larutan akueus sodium nitrit, reaksi diazotization ditindakake ing 0-5 ℃. Sawise reaksi, keluwihan nitrit dirusak karo urea, lan karbon sing diuripake diuripake. Garam diazonium ditambahake dadi 3-metil-1 - (4 '- methylphenyl) - 5-pyrazolone, lan reaksi kopling ditindakake ing sangisoré pH = 9.5-10, dadi panas nganti 85-90 ℃, liwat suhu Filter , ngumbah, garing.