Pigmen kuning 151-Corimax Kuning H4G

Parameter teknis pigmen kuning 151

Indeks Warna No.Pigmen kuning 151
Jeneng produkCorimax Kuning H4G
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS31837-42-0
Nomer EU250-830-4
Kulawarga KimiaMono azo
Bobot molekuler381.34
Formula MolekulerC18H15N5O5
Nilai PH7
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%45
Cepet Cepet (lapisan)6-7
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)7-8
Ketahanan Kalor (plastik)260
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-151-warna
Distribusi Hue

Aplikasi:
Disaranake kanggo cat otomotif, lapisan arsitektur, lapisan coil, cat industri, lapisan wesi, pasta cetak, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Bisa digunakake ing inset offset.

TDS (pigmen kuning 151) —————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Kuning pigmen 151 menehi hue sing luwih ijo tinimbang CI pigmen Kuning 154 lan rwaning saka pigmen Kuning 175. Sudut warna iki 97.4 derajat (1 / 3SD). Area permukaan khusus Hostaperm Kuning H4G yaiku 23m2 / g, sing nduwe kakuatan ndhelik sing apik. Cepet banget. Sampel pewarna saka resin trinitrile alkyd kapapar ing Florida suwene 1 taun. Kecepatan cuaca nduweni kertu abu-abu kelas 5, lan warna cair (1; 3TiO2) isih kelas 4; 1/3 stabilitas tahan HDPE ing ambane standar yaiku 260 ° C / 5min; cocog kanggo lapisan industri paling dhuwur, primer otomotif (OEM), lan bisa digabung karo phthalocyanines lan pigmen ora organik, lan uga bisa digunakake kanggo nyithak film plastik polyam berlamasi Pewarnaan Ink.

aliases : 13980; Asam benzoik, 2- (2- (1 - (((2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) amino) carbonyl) -2-oxopropyl) diazenyl) -; pigmen kuning 151; 2 - [[1 - [[((3,3-Dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) amino] carbonyl] -2-oxopropyl] azo] asam benzoat; CI 13980; h4g kuning cepet; 2- [2-OXO-1 - [(2-OXO-1,3-DIHYDROBENZOIMIDAZOL-5-YL) CARBAMOY; PROPYL] DIAZENYLBENZOIC ACID; Asam benzoik, 2-1- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) aminocarbonyl-2-oxopropylazo-; BENZIMIDAZOLONE YELLOS H4G; Benzimidazolone H4G Kuning (pigmen Kuning 151); 2 - [(E) - {1,3-dioxo-1 - [(2-oxo-2,3-dihydro-1H-benzimidazol-5-yl) amino] butan-2-yl} diazenyl] asam benzoik; 2- [2-oxo-1 - [(2-oxo-1,3-dihydrobenzimidazol-5-yl) propamamoyl] propyl] asam azobenzoik.

Struktur molekuler:

Video: