Pigmen kuning 83- Corimax Kuning HR02

Parameter teknis pigmen kuning 83

Indeks Warna No.Pigmen kuning 83
Jeneng produkCorimax Kuning HR02
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS5567-15-7
Nomer EU226-939-8
Kulawarga KimiaDisazo
Bobot molekuler818.49
Formula MolekulerC36H32CI4N6O8
Nilai PH6.0-7.0
Kapadhetan1.7
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%35-45
Cepet Cepet (lapisan)5-6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)7
Ketahanan Kalor (plastik)200
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-83-warna
Distribusi Hue

Fitur: tembus.
Aplikasi:
Disaranake kanggo lapisan arsitektur, lapisan lapisan, lapisan industri, lapisan wesi, pasta percetakan, PVC, karet, PP, PE, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Bisa digunakake kanggo PS, PU, tinta nutup kerugian.
—————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Novoperm Kuning HR nduwe area lumahing khusus kanggo 69m2 / g, lan nduweni resistensi entheng, resistensi panas, ketahanan pelarut lan resistensi migrasi. Iki menehi cahya abang sing luwih kuwat tinimbang Pigmen Kuning 13 (padha karo pigmen Kuning 10, lan duwe kekuatan kaping 1 luwih dhuwur). Cocog kanggo macem-macem inks percetakan lan lapisan otomotif (OEM), cat lateks; digunakake ing pewarna plastik, PVC alus ora pindhah lan getih sanajan ing konsentrasi sing kurang, tingkat cepet entheng 8 (1 / 3SD), Kelas 7 (1 / 25SD); Kekuwatan warna sing dhuwur (1 / 3SD) ing HDPE, konsentrasi pigmen 0.8%; Uga bisa digunakake kanggo pewarnaan kayu adhedhasar warna solvent, warna seni, lan coklat nganggo ireng karbon; kualitas pigmen bisa dicetak kanggo nyithak Fabric lan pewarnaan, perawatan garing lan teles ora bakal mengaruhi warna lan cahya, saengga nyiyapake bentuk produk.

Aliases: 21108; CI pigmen Kuning 83; 2,2 '- [(3,3'-Dichloro [1,1'-biphenyl] -4,4'-diyl) bis (azo)] bis [N- (4-chloro-2,5-dimethoxyphenyl) - 3-oxobutyramide]; CI 21108; HR Kuning permanen; FAST BRILLIANT YELLOW HR; 2,2 '- [(3,3'-dichlorobiphenyl-4,4'-diyl) di (E) diazene-2,1-diyl] bis [N- (4-chloro-2,5-dimethoxyphenyl) -3 -oxobutanamide]; 2- [2-chloro-4- [3-chloro-4- [1 - [(4-chloro-2,5-dimethoxy-phenyl) carbamoyl] -2-oxo-propyl] azo-phenyl] phenyl] azo- N- (4-chloro-2,5-dimethoxy-phenyl) -3-oxo-butanamide

Struktur molekuler:

Video: