Pigmen kuning RPG Kuning 183-Corimax

Parameter teknis pigmen kuning 183

Indeks Warna No.Pigmen kuning 183
Jeneng produkCorimax Kuning RP
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (lapisan)6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)7
Cepet Cepet (plastik)280
Werna
Pigmen-kuning-183-warna
Distribusi Hue

Fitur: ketahanan migrasi sing apik.
Aplikasi:
Disaranake lapisan kemasan, PVC, karet, PS, PP, PE, tinta offset, tinta adhedhasar banyu, tinta pelarut, tinta UV.
Bisa ditrapake kanggo PU.

TDS (pigmen kuning 183) —————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Pigmen kuning 183 nduweni stabilitas panas sing apik. Ing proses ngawarnaan poliethelin kapadhetan dhuwur (HDPE) kanthi ambane standar 1/3, stabilitas termal bisa nganti 300 ° C, lan ora nyebabake ubah bentuk dimensi. , Cocog kanggo nggawe plastik (kayata plastik plastik ABS, HDPE, lan sapiturute) sing mbutuhake pangolahan kanthi suhu sing luwih dhuwur.

jeneng domain:18792; CI pigmen Kuning 183; Kalsium 4,5-dichloro-2 - ((4,5-dihydro-3-methyl-5-oxo-1- (3-sulphonatophenyl) -1H-pyrazol-4-yl) azo) benzenesulphonate; kalsium 4,5-dichloro-2 - {(E) - [3-metil-5-oxo-1- (3-sulfonatophenyl) -4,5-dihydro-1H-pyrazol-4-yl] diazenyl} benzenesulfonate.

Struktur molekuler:Struktur pigmen-Kuning-183-Molekular

Properties fisik lan kimia:
Kelarutan: Hue utawa iyub-iyub: Cahya abang Kuning Kapadhetan relatif: Kapadhetan akeh / (lb / gal): Titik lebur / le: Ukuran partikel rata-rata / m: Partikel wujud: Wilayah permukaan spesifik / (m2 / g): pH / (10% Ukuran): panyerapan minyak / (g / 100g): daya ndhelik:
Panggunaan produk:
Ing taun-taun pungkasan, pigmen basis tlaga abang-kuning-kuning sing wis dilebokake ing pasar kanggo plastik duwe resistensi panas lan stabilitas sanajan ana kekuwatane. Ing proses pewarnaan polietilena (HDPE) sing dhuwur saka ambane standar 1/3, Stabilitas bisa nganti 300 ° C, lan ora ana deformasi dimensi, lan cepet cepet cahya yaiku 7-8. Iki cocog kanggo pewarna plastik (kayata plastik plastik ABS, HDPE, lsp) sing mbutuhake pangolahan kanthi suhu sing luwih dhuwur.
Prinsip sintesis:
Saka komponen diazo komponen 2-amino-4,5-dichlorobenzenesulfonic, solusi banyu nitrit kuning ditambahake miturut cara konvensional kanggo nindakake reaksi diazotization, lan asam lemak nitrous dibuwang nganggo asam ammoniasulfonic; 3'-sulfonic phenyl) -3-metil-5-pyrazolinone, sing ditambah karo medium lemah asam (pH = 5-6), lan banjur ditanggepi karo kalsium klorida kanggo ngowahi dadi tlaga uyah kalsium, Panas, saringan. wisuh lan garing.