Pigmen abang 177-Corimax Red A3B

Parameter teknis pigmen Abang 177

Indeks Warna No.Pigmen Red 177
Jeneng produkCorimax Red A3B
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS4051-63-2
Nomer EU226-866-1
Kulawarga KimiaAnthraquinone
Bobot molekuler444.39
Formula MolekulerC28H16N2O4
Nilai PH7-8
Kapadhetan1.5
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%45-55
Cepet Cepet (lapisan)7-8
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)7-8
Ketahanan Kalor (plastik)260
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak4
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-abang-177-warna
Distribusi Hue

Fitur:

Pigmen Red 177-Corimax Red A3B minangka pigmen kinerja sing dhuwur, kanthi cuaca sing apik, panas, resistensi pelarut, cepet banget lan transparansi.

Aplikasi:

Disaranake kanggo cat otomotif, cat industri, lapisan wesi, pasta percetakan, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.

TDS (pigmen Red 177)

Informasi sing gegandhengan

Macem-macem iki biasane digunakake kanggo kemul, pewarna murni lan pewarna polyolefin lan PVC; dicampur karo pigmen anorganik kayata molybdenum kromium abang kanggo menehi formulasi tahan cahya sing entheng lan entheng, lan digunakake kanggo primer pelapis otomotif lan cat ndandani; Stabilitas tahan panas. Rintangan panas ing HDPE bisa tekan 300 ° C (1 / 3SD) tanpa cacat dimensi. Bentuk dosis transparan kasebut cocog kanggo lapisan saka macem-macem resin film lan pewarna inks percetakan khusus kanggo koin. Ana 15 jinis merek komersial ing pasar. Amerika Serikat wis adol jinis sing ora transparan kanthi cairan lan anti flokulasi sing apik banget.

Aliases:

65300; CIPigment Abang 177; PR177; Anthraquinoid Abang; Cromophtal Red A3B; 4,4'-diamino- [1,1-Bianthracene] -9,9 ', 10,10'-tetrone; Permanen Abang A3B

Struktur molekuler:

InChI: InChI = 1 / C28H16N2O4 / c29-19-11-9-13 (21-23 (19) 27 (33) 17-7-3-1-5-15 (17) 25 (21) 31) 14- 10-12-20 (30) 24-22 (14) 26 (32) 16-6-2-4-8-18 (16) 28 (24) 34 / h1-12H, 29-30H2

Properties fisik lan kimia:

Hue utawa cahya: abang
Kapadhetan relatif: 1.45-1.53
Kapadhetan akeh / (lb / gal): 12.1-12.7
Titik leleh / ℃: 350
Wilayah permukaan spesifik / (m2 / g): 65-106
Nilai pH / (slurry 10%): 7.0-7.2
Penyerapan minyak / (g / 100g): 55-62
Daya panutup: jinis transparan