Pigmen kuning 74- Corimax Kuning 2GX70

Parameter teknis pigmen kuning 74

Indeks Warna No.Pigmen Kuning 74
Jeneng produkCorimax Kuning 2GX70
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (lapisan)7
Ketahanan Kalor (lapisan)140
Werna
Pigmen-kuning-74-warna
Distribusi Hue

Fitur: Daya sing ndhelikake dhuwur.

Aplikasi:

Disaranake kanggo lapisan arsitektur, lapisan industri

—————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Bobot molekular: 386.3587
Pigmen kuning 74
Pigmen kuning 74
Lampu utawa warna cahya: kuning utawa kuning ijo
Kapadhetan relatif: 1.28-1.51
Kapadhetan akeh / (LB / gal): 10.6-12.5
Titik leleh / ℃: 275-293
Bentuk partikel: tongkat utawa jarum
Wilayah permukaan khusus ((m2 / g): 14
Penyerapan minyak / (g / 100g): 27-45
Daya serep: tembus / transparan

Properties lan aplikasi pigmen kuning 74
Pigmen kuning 74 minangka pigmen komersial penting, sing umume digunakake ing industri tinta lan industri lapisan. Tempel warnane ana ing antarane pigmen kuning 1 lan pigmen kuning 3, lan kekuwatan pewarna kasebut luwih dhuwur tinimbang warna pigmen warna kuning liyane. Pigmen kuning 74 yaiku asam, alkali lan saponification tahan, nanging gampang fros, sing ngalangi aplikasi ing enamel baking. Cepet kecepatan pigmen kuning 74 yaiku 2-3 gelar luwih dhuwur tinimbang pigmen kuning Bisazo kanthi daya pewarnaan sing padha, saengga bisa nyukupi kebutuhan kanthi cepet cahya, kayata tinta kanggo kemasan. Ing wektu sing padha, pigmen kuning 74 uga digunakake ing cet lateks minangka tembok interior lan pewarnaan tembok njaba.