Pigmen violet 19-Corimax Violet E5B02

Parameter teknis violet pigmen 19

Indeks Warna No.Pigmen pigmen 19
Jeneng produkViolet Corimax E5B02
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (lapisan)7-8
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)7-8
Ketahanan Kalor (plastik)280
Werna
Pigmen-kasar-19E5B02-Warna
Distribusi Huepv

Aplikasi:
Disaranake kanggo cat otomotif, cat arsitektur, cat industri, cat bubuk, tempel cetakan, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, tinta nutup keretas, tinta adhedhasar banyu, tinta pelarut, tinta UV.
Bisa ditrapake kanggo lapisan lapisan.

TDS (pigmen violet 19)

—————————————————————— - ———————————————
Informasi sing gegandhengan

Ana 128 jinis merek formulasi komersial pigmen. β - quinacridone menehi lampu abang lan ungu, padha karo pr88, kanthi resistansi cahya sing apik lan stabilitas panas; digunakake ing lapisan industri kelas dhuwur, warna sing cocog karo pigmen anorganik kayata abang oksida abang lan molybdenum, jinis transparan bisa digunakake ing cat hiasan logam; iku uga bisa digunakake ing plastik kayata PVC lan Pur, lan bisa tahan 300 ℃ ing polyolefin. Kecepatan cahya jinis lower sithik tinimbang jinis β, nanging transparan luwih dhuwur; kecepatan cahya saka γ - jinis kanthi ukuran partikel kasar banget, sing cocog kanggo pewarna cat njaba; bisa digunakake kanggo tinta percetakan dekorasi logam kanthi kelas dhuwur, sing cocog karo pr122, sing cedhak karo nada abang standar, laju cepet saka cetak yaiku 6-7, lan resistensi panas yaiku 190 ℃ / 10min, sing digunakake kanggo film plastik laminating lan pewarnaan pulp asli, dll.

Properties fisik lan kimia:
Kelarutan: Hue utawa cahya: wungu, cahya kuning, abang
Kapadhetan relatif: 1.5-1.8
Kapadhetan akeh / (lb / gal): 12.6-14.8
Titik leleh / ℃: 310-> 400
Ukuran partikel ukuran / μm: 0.05-0.1
Bentuk partikel: wungu / kubik
Tlatah permukaan khusus ((m2 / g): 22-85 pH nilai ((slurry 10%): Penyerapan minyak / 5 g / 100g): 40-70
Daya panutup: jinis transparan

Sintesis: Teknologi sintetik sing umum digunakake yaiku diethyl succinate, sing ditanggepi ing medium sodium etoksida kanggo ngasilake hidroksinone hidroksinone-2,5-dicarboxylic acid etyl ester, utawa hydroquinone-2 DMSS, Dimethyl succinylosuccinate; banjur reaksi kondensasi karo aniline, sawise nutup cincin lan reaksi oksidasi; Quinacridone mentah disiapake, lan perawatan pigmentasi kayata pelarut lan mecah digunakake kanggo njupuk macem-macem jinis pigmen β- utawa γ-jinis 19.

jeneng domain:

CI 46500; CI pigmen Coklat 19; Cinquasia abang; QUINACRIDONE RED; QUINACRIDONE VIOLET; CI 73900; Linear quinacridone; CI pigmen CI 122; Cinquasia B-RT 796D; Cinquasia Red B; Cinquasia Red Y; Cinquasia Red Y-RT 759D; Cinquasia Violet; Cinquasia Violet R; Cinquasia Violet R-RT 791D; Violet gelap; E 3B Abang; Fastogen Super Red BN; Fastogen Super Red YE; HSDB 6136; Hostaperm Red E 3B; Hostaperm Red E 5B; Hostaperm Violet Red ER; Violet Red Violet ER 02; Hostapern Red Violet ER; Linear trans quinacridone; Abang Monastral; Bumi Monastral B; Monastral Red Y; Monetron Violet 4R; Raksasa Monastral R; Monastrol Abang Y; NSC 316165; PV Cepet Abang E 3B; PV Cepet Abang E 5B; PV-Cepet Abang E3B; PV-Cepet Abang E5B; Paliogen Red BG; Magenta permanen; Permanen Abang E 3B; Permanen Abang E 5B; Pigmen Pink Quinacridone S; Pigmen Quinacridone Red; Violet pigmen # 19; Pigmen Violet Quinacridone; Quinacridone; Quinacridone Abang MC; Quinacridone Violet MC; Abang E 3B; Sunfast Red 19; Sunfast Violet; Quino (2,3-b) akridine-7,14-dione, 5,12-dihydro-; Violet pigmen 19; Pugmen pigmen 19 γ; Pigmen Pigmen 19 β.

Struktur molekuler:

Struktur pigmen-violet-19-Molekular