Pigmen kuning 65- Corimax Kuning RN

Parameter teknis pigmen kuning 65

Indeks Warna No.Pigmen kuning 65
Jeneng produkRima Kuning RN
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS6528-34-3
Nomer EU229-419-9
Kulawarga KimiaMonazo
Bobot molekuler386.36
Formula MolekulerC18H18N4O6
Nilai PH6.0-7.0
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%35-45
Cepet Cepet (lapisan)7
Ketahanan Kalor (lapisan)140
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak3
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-65-warna
Distribusi Hue

Fitur: Semalat sing apik.
Aplikasi:
Disaranake kanggo lapisan arsitektur, lapisan industri.

TDS (pigmen kuning 65)

Informasi sing gegandhengan

Struktur molekuler:Pigmen-Kuning-65

Formula Molekular: C18H18N4O6

Bobot molekular: 386.36

Nomer Registrasi CAS: 6528-34-3

Metode Manufaktur: 4-Methoxy-2-nitrobenzenamine diazotization, lan N- (2-methoxyphenyl) -3-oxobutanamide kopling.

Properti lan Aplikasi: lampu abang sing cerah kuning. Wêdakakêna abrit. Cepet srengenge luwih cepet. Rintangan kanggo Cellosole, minyak tanah, ora bisa metokake utawa tahan xylene, alkali-asam luwih apik. Ing medium berminyak, utamane ing lapisan lateks sing digunakake, uga bisa digunakake kanggo pewarnaan lapisan, karet, budaya lan pendhidhikan.