Teknologi

Aplikasi Lab


ZeyaChem nggunakake peralatan makarya canggih kanggo nyoba produk ing macem-macem aplikasi sadurunge kiriman kiriman kanggo njamin kualitas konsentrasi para pelanggan.

ZeyaChem wis Ndhaptar Reach kanggo kabeh pigmen sing didol menyang Eropa lan bakal ngrancang ndhaptar meh kabeh pigmen kanthi resmi.

Lab R&D


※ reaksi pigmen

※ reaksi pasangan