Pigmen kuning 110-Corimax Kuning 3RL

Parameter teknis pigmen kuning 110

Indeks Warna No.Pigmen kuning 110
Jeneng produkCorimax Kuning 3RL
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (lapisan)7-8
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)7-8
Ketahanan Kalor (plastik)280
Werna
Pigmen-kuning-1103RL-Werna
Distribusi Hue

Fitur: Corimax Kuning 3RL yaiku pigmen kuning sing abrit, tembus.

Aplikasi:
Disaranake kanggo cat otomotif, cat arsitektur, cat industri, lapisan wêdakakêna, pasta cetak, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Bisa digunakake kanggo nutupi lapisan, tinta nutup kerugian.

TDS (pigmen kuning 110)

—————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Ana 23 jinis dosis macem-macem jinis iki, menehi cahya abang sing kuwat. Ing antarane, area permukaan khusus Irgazin Kuning 2RLT yaiku 56m2 / g, lan kecepatan sing entheng, kecepatan cuaca, resistensi panas lan resistensi migrasi apik banget, sing digunakake kanthi nggunakake. Digunakake utamane ing cat hiasan logam, lapisan otomotif lan cat lateks; nuduhake stabilitas termal kanthi pewarna plastik (PVC alus bisa tahan 200 ° C / 30min), cepet banget (kelas 7-8 ing ngisor 1 / 25SD), wis Dikenal minangka salah sawijining jinis pigmen organik kuning sing paling entheng; ketahanan panas nganti 290 ℃ ing HDPE (1 / 3SD); cocok kanggo pewarnaan pulp polipropilena, polyacrylonitrile lan polyamide; uga digunakake ing macem-macem inks percetakan, resistensi pelarut, resistensi panas lan resistensi sterilisasi; pigmen seni, pewarnaan kayu adhedhasar pelarut, etc.

aliases : 56280; CI pigmen Kuning 110; 1H-Isoindol-1-siji, 3,3 '- (1,4-phenylenedinitrilo) bis (4,5,6,7-tetrachloro-2,3-dihydro-3,3' - (benzene-1,4- diyldiimino) bis (4,5,6,7-tetrachloro-1H-isoindol-1-one)

Struktur molekuler:Struktur pigmen-Kuning-110-Molekular

Video: