Pigmen Red 185-Corimax Red HF4C

Parameter teknis pigmen Red 185

Indeks Warna No.Pigmen Red 185
Jeneng produkCorimax Red HF4C
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS51920-12-8
Nomer EU257-515-0
Kulawarga KimiaBenzimidazolone
Bobot molekuler560.63
Formula MolekulerC27H24N6O6S
Nilai PH6.5
Kapadhetan1.5
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%50
Cepet Cepet (lapisan)6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)5-6
Ketahanan Kalor (plastik)240
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-Abang-185-Werna
Distribusi Hue

Fitur:

Corimax Red HF4C yaiku pigmen abang warna kuning, kanthi apik disebar, kekuatan dhuwur, cepet banget cuaca.

Aplikasi:

Disaranake kanggo cat industri, lapisan wutah, pasta nyithak, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Disaranake kanggo nggawe cat otomotif, cat bangunan, lapisan baja coil, tinta nutup kerugian

TDS (pigmen Red 185)

Informasi sing gegandhengan

Pigmen Red 185 menehi werna biru-abang kanthi sudut sing jembar 358.0 derajat (1 / 3SD, HDPE). Sampeyan meh ora larut ing pelarut organik umum lan tahan sterilisasi. Rintangan panas ing tinta percetakan yaiku 220 ℃ / 10min, sing cocog kanggo dekorasi logam lan tinta film plastik berlamina, kenceng entheng 6-7 (1 / 1SD); digunakake kanggo pewarna plastik, tahan kanggo migrasi ing PVC alus Kinerja sing apik, tingkat cepet ringan 6-7 (1 / 3SD), uga digunakake kanggo pewarna PE, resistensi panas <200 ℃, lan pewarnaan pulp asli polipropilena.

Aliases:2-Napthalenecarboxamide, N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-hydroxy-4 - ((2-methoxy-5-methyl-4 - ((methylamino) sulfonyl) phenyl) azo) -; 2-Napthalenecarboxamide, N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-hydroxy-4- (2- (2-methoxy-5-methyl-4 - ((methylamino) sulfonyl) phenyl) diazenyl) -; N- (2,3-Dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-hydroxy-4 - (((2-methoxy-5-methyl-4 - ((methylamino) sulphonyl) phenyl) azo) naphthalene-2-carboxamide; 12516; Scarlet jero; Permanen Carmine HF4C; Peony Red [HO]; ; (4Z) -4- {2- [2-methoxy-5-metil-4- (methylsulfamoyl) phenyl] hydrazinylidene} -3-oxo-N- (2-oxo-2,3-dihydro-1H-benzimidazol-5 -yl) -3,4-dihydronaphthalene-2-carboxamide

Struktur molekuler:

InChI:InChI = 1 / C27H24N6O6S / c1-14-10-21 (22 (39-3) 13-23 (14) 40 (37,38) 28-2) 32-33-24-17-7-5-4- 6-15 (17) 11-18 (25 (24) 34) 26 (35) 29-16-8-9-19-20 (12-16) 31-27 (36) 30-19 / h4-13, 28,32H, 1-3H3, (H, 29,35) (H2,30,31,36) / b33-24-

Properties fisik lan kimia:

Hue utawa cahya: padhang abang biru putih
Kapadhetan relatif: 1.45
Kapadhetan akeh / (lb / gal): 11.2-11.6
Ukuran partikel ukuran / μm: 180
Bentuk partikel: flake cilik
Wilayah permukaan khusus ((m2 / g): 45; 43-47
Nilai pH / (slurry 10%): 6,5
Penyerapan minyak / (g / 100g): 97
Daya panutup: jinis transparan