Pigmen Red 176-Corimax Red HF3C

Dhaptar parameter produk

Indeks Warna No.Pigmen Red 176
Jeneng produkCorimax Red HF3C
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS12225-06-8
Nomer EU235-425-2
Kulawarga KimiaBenzimidazolone
Bobot molekuler572.57
Formula MolekulerC32H24N6O5
Nilai PH7
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%40-60
Cepet Cepet (lapisan)6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)6-7
Ketahanan Kalor (plastik)250
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali4-5
Werna
Pigmen-abang-176-warna
Distribusi Hue

Fitur:

Pigmen Red 176 minangka pigmen blaring kinerja sing apik banget, kanthi cepet banget, resistensi panas sing dhuwur, resistensi transparan lan migrasi.

Aplikasi:

Disaranake kanggo cat industri, lapisan wutah, pasta nyithak, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Disaranake kanggo cat otomotif, lapisan arsitektur, lapisan coil, inks nutup.
TDS (pigmen Red 176)

Struktur molekuler:

Properties fisik lan kimia: biru lan abang. Lampu entheng level 6. stabilitas termal luwih saka 300 above. Rintangan pelarut organik ngalami 4 nganti 5 gelar, tanpa migrasi.
Panggunaan produk: Digunakake utamane kanggo plastik plabuhan.

Spekulasi pigmen Abang 176:
2-Napthalenecarboxamide, N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-hydroxy-4- [2- [2-methoxy-5 - [(phenylamino) carbonyl] phenyl ] diazenyl] - minangka senyawa organik kanthi formula C32H24N6O5. Jeneng sing sistematis saka bahan kimia iki yaiku 3-hydroxy-4- [2-methoxy-5- (phenylcarbamoyl) phenyl] azo-N- (2-oxo-1,3-dihydrobenzimidazol-5-yl) naphthalene-2-karboksamida. Kanthi pendaptaran CAS nomer 12225-06-8, uga diarani N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-hydroxy-4 - [[2-methoxy- 5 - [(phenylamino) carbonyl] phenyl] azo] naphthalene-2-carboxamide. Kategori produk yaiku Organics.

Sifat fisik babagan 2-Neptalenecarboxamide, N- (2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) -3-hydroxy-4- [2- [2-methoxy-5 - [(phenylamino) carbonyl ] phenyl] diazenyl] - yaiku: (1) ACD / LogP: 6.96; (2) # saka Aturan 5 Pelanggaran: 4; (3) ACD / LogD (pH 5.5): 6.95; (4) ACD / LogD (pH 7.4): 6.95; (5) panampa jaminan #H: 11; (6) tukang nyumbang bon #H: 5; (7) Ikatan Puteran sing Nyata: 8; (8) Polar Permukaan Area: 153.51 Å2; (9) Indeks Refresi: 1.721; (10) Reaktivitas Molar: 157.67 cm3; (11) Jilid molar: 398.6 cm3; (12) Polarizabilitas: 62.5 × 10-24cm3; (13) Ketegangan lumahing: 61 dyne / cm; (14) Kapadhetan: 1,43 g / cm3; (15) Lampu kilat: 357.3 ° C; (16) Enthalpy saka Vaporization: 101.63 kJ / mol; (17) Boiling Point: 667.2 ° C ing 760 mmHg; (18) Tekanan uap: 2.05E-18 mmHg ing 25 ° C.