Pigmen kuning 81- Corimax Kuning H10G

Parameter teknis pigmen kuning 81

Indeks Warna No.Pigmen kuning 81
Jeneng produkCorimax Kuning H10G
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS22094-93-5
Nomer EU224-776-0
Kulawarga KimiaDisazo
Bobot molekuler754.49
Formula MolekulerC36H32CI4N6O4
Nilai PH6.0-7.0
Kapadhetan1.6
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%35-45
Cepet Cepet (lapisan)5-6
Ketahanan Kalor (lapisan)180
Cepet Cepet (plastik)6-7
Ketahanan Kalor (plastik)240
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam4
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-81-warna
Distribusi Hue

Aplikasi:
Disaranake lapisan kemasan, PVC, karet, PP, PE
Bisa digunakake kanggo nyithak tempel, PS, PU, tinta adhedhasar banyu, tinta pelarut, tinta UV.

TDS (pigmen kuning 81)

 

Struktur molekuler:

Jeneng Cina: pigmen kuning 81
Jeneng Inggris: segara kuning 81
Alias Cina: CI pigmen Kuning 81; benzidine kuning 10g; pigmen kuning 81; bisazo kuning 10g; benzidine kuning 10g; 2,2 '- (2,2', 5,5 '- tetrachloro-1,1' - biphenyl-4,4 '- bisazo) bis [n - (2,4-dimethylphenyl) - 3-oxo-butylamide] - (2,4-dimethylphenyl) - 3-oxobutanamide]; 2 - [2,5-dichloro-4 - [2,5-dichloro-4 - [1 - [(2,4-dimethylphenyl) carbamoyl] - 2-oxo-propyl] azo-phenyl] phenyl] azo-N- (2,4-dimethylphenyl) -3-oxo-butanamide
CAS No.: 22094-93-5
Formula molekuler: c36h32cl4n6o4
Bobot molekul: 754.4891

Pigmen Kuning 81 minangka senyawa organik sing diklasifikasikake minangka pigmen diarylide. Iki digunakake minangka warnane kuning.

Senyawa kasebut disintesis saka telung komponen. Perawatan 2,4-dimethylaniline karo diketene menehi aniline acetoacetylated. Senyawa kasebut banjur ditambah karo uyah bisdiazonium sing dijupuk saka 3,3'-dichlorobenzidine.