Pigmen kuning 168-Corimax WGP Kuning kuning

Dhaptar parameter produk

Indeks Warna No.Pigmen kuning 168
Jeneng produkWGP Kuning Corimax
Kategori produkPigmen Organik
Cepet Cepet (plastik)7-8
Cepet Cepet (plastik)260
Werna
Pigmen-kuning-168-warna
Distribusi Hue

Fitur: ketahanan migrasi sing apik.
Aplikasi:
Disaranake kemul serbuk, PVC, karet, PS, PP, PE.
Bisa ditrapake kanggo PU.

TDS (pigmen kuning 168) —————————————————————— - ———————————————

Informasi sing gegandhengan

Struktur molekuler:

Jeneng Cina: pigmen kuning 168
Jeneng Inggris: bagean kuning 168
Alias cina: CI pigmen CIASA 71; ilgajing DPP orange; pigmen oranye 73; bis - (p-tert-butylphenyl) - 1,4-diketopyrrole lan pyrrole
- [(E) - 2 - [1 - [((2-klorophenyl) amino] karbonan) - 2-oxopropyl] diazenyl] - 3-nitro -, uyah kalsium (1: 1)
CAS Ora .: 71832-85-4
Formula molekuler: c16h12cacln4o7s
Bobot molekuler: 479.8845
Panggunaan utama:
Pigmen kasebut minangka tlaga uyah kalsium kanthi struktur sing padha karo CI Pigmen Kuning 61 lan pigmen kuning 62. Nduweni warna kuning rada entheng, ing antarane CI pigmen Kuning 1 lan pigmen kuning 3. Duwe resistensi pelarut lan ketahanan migrasi hidrokarbon alifatik. lan hidrokarbon gondho. Digunakake utamane kanggo pewarna cat lan plastik. Duwe resistensi migrasi sing apik ing PVC plastik, kanthi kekuwatan warna sing rada murah lan kekepatan entheng kelas 6. Ukuran dumadi ing fenomena HDPE Deformasi, utamane dianjurake kanggo pewarna LDPE. Iki minangka pigmen DPP oranye non transparan sing didol perusahaan Ciba ing Swiss ing taun-taun kepungkur. Iki cocog kanggo lapisan industri kelas dhuwur, kayata cat mobil (OEM), enamel baking enamel pelarut, cat bubuk lan cat coil, nanging resistensi pelarut, resistansi cahya lan cepet iklim ora apik kaya CI Pigmen abang saka jinis padha.