Pigmen Red 208-Corimax Red HF2B

Parameter teknis pigmen Abang 208

Indeks Warna No.Pigmen Red 208
Jeneng produkCorimax Red HF2B
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS31778-10-6
Nomer EU250-800-0
Kulawarga KimiaBenzimidazolone
Bobot molekuler523.54
Formula MolekulerC29H25N5O5
Nilai PH7
Kapadhetan1.42
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%40-60
Cepet Cepet (lapisan)6
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)6-7
Ketahanan Kalor (plastik)250
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-Abang-208-Werna
Distribusi Hue

Fitur:

Pigmen Red 208-Corimax Red HF2B minangka pigmen kinerja dhuwur, kanthi resistansi sing apik lan daya warna sing dhuwur.
Disaranake kanggo macem-macem macem-macem plastik, inks, cet lan cetakan tekstil.

Aplikasi:

Disaranake kanggo lapisan coil, cat industri, lapisan wêdakakêna, tempel cetakan, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, tinta adhedhasar banyu, tinta pelarut, tinta UV.
Disaranake kanggo cat otomotif, tinta nutup kerugian.

TDS (pigmen Red 208)

Informasi sing gegandhengan

Pigmen Red 208 menehi warna abang netral, warna hue yaiku 17,9 derajat (1 / 3SD, HDPE), lan tahan banget kanggo pelarut lan bahan kimia, lan kinerja. Digunakake utamane kanggo pewarna tempelake plastik lan tinta printing kemasan. Ora pindhah ing PVC alus. Nduwe resistensi entheng 6-7 (1 / 3SD) lan resistensi panas 200 ° C. Coklat karo CI pigmen Kuning 83 utawa ireng karbon. Pucukan polong polyacrylonitrile, resistansi cahya alami kelas 7; digunakake kanggo serat asetat lan pewarna plastik plastik poliuretana; uga bisa digunakake kanggo tinta percetakan kemasan, resistensi pelarut, resistensi sterilisasi apik, nanging amarga resistansi entheng, tahan cuaca Gelar watesan wis mbatesi panggunaan ing lapisan umum.
Digunakake utamane kanggo pewarna plastik.

Aliases: 12514; CIPigmentRed208; 2 - [[3 - [- 2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazol-5-yl) amino] carbonyl] -2-hydroxy-1-naphthalenyl] azo] -Benzoik asam, butil esterbutyl 2- [ (2Z) -2- {2-oxo-3 - [(2-oxo-2,3-dihydro-1H-benzimidazol-5-yl) karbamoyl] naphthalen-1 (2H) -ylidene} hydrazinyl] benzoate; butil 2 - [[2-hidroksi-3 - [(2-oxo-1,3-dihydrobenzimidazol-5-yl) karbamoyl] -1-naphthyl] azo]; Butil 2 - [[3 - [[(2,3-Dihydro-2-Oxo-1H-Benzimidazol-5-Yl) Amino] Carbonyl] -2-Hydroxy-1-Nephthyl] Azo] Benzoate

InChI: InChI = 1 / C29H25N5O5 / c1-2-3-14-39-28 (37) 20-10-6-7-11-22 (20) 33-34-25-19-9-5-4-8- 17 (19) 15-21 (26 (25) 35) 27 (36) 30-18-12-13-23-24 (16-18) 32-29 (38) 31-23 / h4-13,15- 16,35H, 2-3,14H2,1H3, (H, 30,36) (H2,31,32,38)

Struktur molekuler:

Hue utawa entheng: abang sing abang
Kapadhetan / (g / cm3): 1,42
Kapadhetan akeh / (lb / gal): 11.2-11.6
Titik leleh / ℃:> 300
Ukuran partikel ukuran / μm: 50
Bentuk partikel: kubus
Wilayah permukaan khusus ((m2 / g): 50; 65
Nilai pH / (slurry 10%): 6,5
Penyerapan minyak / (g / 100g): 86
Daya panutup: jinis transparan