Pigmen Red 202-Corimax Red 202

Parameter teknis pigmen Abang 202

Indeks Warna No.Red pigmen 202
Jeneng produkCorimax Red 202
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS3089-17-6
Nomer EU221-424-4
Kulawarga KimiaQuinacridone
Bobot molekuler381.21
Formula MolekulerC20H10CI2N2O2
Nilai PH6.5-7.5
Kapadhetan1.5-1.75
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%30-60
Cepet Cepet (lapisan)7-8
Ketahanan Kalor (lapisan)200
Cepet Cepet (plastik)7-8
Ketahanan Kalor (plastik)280
Resistensi banyu5
Resistensi Minyak5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-abang-202-warna
Distribusi Hue

Fitur:

Corimax Red 202 minangka tedhak pigmen kanthi kinerja dhuwur, kanthi cepet lan tahan panas.
Panggunaan utama yaiku cat lan plastik.

Aplikasi:

Disaranake kanggo cat otomotif, cat industri, lapisan wesi, pasta percetakan, PVC, karet, PS, PP, PE, PU, inks adhedhasar banyu, inter pelarut, inks UV.
Disaranake kanggo nggawe cat otomotif, lapisan baja coil, tinta nutup kerugian.

TDS (pigmen Red 202)

Informasi sing gegandhengan

Pigmen Red 202 menehi cahya biru sing luwih kuwat tinimbang 2,9-dimethylquinacridone (pigmen Red 122), kecepatan cahya lan cuaca, lan padha karo CI Pigmen Red 122 ing kinerja aplikasi. Digunakake utamane kanggo maringi lapisan lan plastik otomotif, lan produk transparan kanthi ukuran partikel cilik digunakake kanggo cat dekorasi logam lapisan kaping pindho; iku uga bisa digunakake kanggo inks percetakan kemasan lan pewarna kayu. Ana 29 jinis merek komersial ing pasar.

Aliases: CIPigment Red 202; PR202; Quinaridone Magenta 202; 2,9-dichloro-5,12-dihydro-Quino [2,3-b] acridine-7,14-dione; PIGMENT RED 202; 2,9-Dichloroquinacridone

InChI: InChI = 1 / C20H10Cl2N2O2 / c21-9-1-3-15-11 (5-9) 19 (25) 13-8-18-14 (7-17 (13) 23-15) 20 (26) 12- 6-10 (22) 2-4-16 (12) 24-18 / h1-8H, (H, 23,25) (H, 24,26)

Struktur molekuler:

Properties fisik lan kimia:

Hue utawa lampu: biru cahya abang
Kapadhetan relatif: 1.51-1.71
Kapadhetan akeh / (lb / gal): 12.6-14.3
Bentuk partikel: flake (DMF)
Nilai pH / (slurry 10%): 3.0-6.0
Penyerapan minyak / (g / 100g): 34-50
Daya panutup: jinis transparan