Pigmen kuning 62- Corimax Kuning WSR

Parameter teknis pigmen kuning 62

Indeks Warna No.Pigmen kuning 62
Jeneng produkCorimax WSR Kuning
Kategori produkPigmen Organik
Nomer CAS12286-66-7
Nomer EU235-558-4
Kulawarga KimiaMonazo
Bobot molekuler439.46
Formula MolekulerC17H15N4O7S61 / 2Ca
Nilai PH6.0-7.0
Kapadhetan1.4-1.5
Penyerapan Minyak (ml / 100g)%35-45
Cepet Cepet (plastik)7
Cepet Cepet (plastik)240
Resistensi banyu4-5
Resistensi Minyak4-5
Resep Asam5
Nyegah Alkali5
Werna
Pigmen-kuning-62-warna
Distribusi Hue

Fitur:Rintangan migrasi sing apik.
Aplikasi:
Disaranake lapisan kemasan, PVC, karet, PP, PE
Disaranake kanggo PS, PU.

TDS (pigmen kuning 62)

Informasi sing gegandhengan

Struktur molekuler:

Pigmen kuning 62 yaiku pigmen tlaga kuning Hansha kanthi 13 jinis bentuk dosis komersial.
Jeneng Cina: pigmen kuning 62
Alias cina: CI pigmen Kuning 62; ilgaret kuning WSR; pigmen kuning 62;
Pigmen kuning 62; 4 - [[1 - [[((2-metilphenyl) amino] carbonyl] - 2-oxopropyl] azo] - 3-nitrobenzenesulfonate uyah kalsium (2: 1)
Jeneng Inggris: bagean kuning 62
Alias inggris: 13940; cisegment kuning 62; py62; WSR kuning sing ora apik;
Pigmen Kuning 62; 4 - [[1 - [[((2-metilphenyl) amino] carbonyl] -2-oxopropylo] azo] -3-nitro-Benzenesulfonic asam, kalsium (2: 1);
kalsium bis {4 - [(E) - {4 - [(2-methylphenyl) amino] -2,4-dioxobutyl} diazenyl] -3-nitrobenzenesulfonate}; kalsium 3-nitro-4- [1- (o-tolylcarbamoyl) -2-oxo-propyl] azo-benzenesulfonate
CAS:12286-66-7
EINECS:235-558-6
Formula molekuler: c34h30can8o14s2 [1] Bobot molekuler: 878.8552
Hue utawa iyub-iyub: Kuning kuning
Aplikasi:

kuning, rada abang tinimbang pigmen kuning 13; Rintangan plastikizer apik lan stabilitas panas ing PVC plastik, resistensi cahya Kelas 7 (1 / 3SD), kelas kecepatan entheng 5-6 (1 / 25sd), kekuwatan warna rada murah. Digunakake utamane ing HDPE plastik kanthi resistansi suhu 260 ℃ / 5min lan deformasi dimensi. Iki uga cocog kanggo polistirena lan poliuretan.